Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha klamydia om vi begge er sjekket før vi hadde ubeskyttet sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Nå i det siste har jeg hatt litt endringer i utfloden min... den er hvit og tykk/kremete. I tillegg svir det av og til når jeg tisser. Sex er vondt. Jeg har googlet litt og sett at dette er symptomer på klamydia. Men er det mulig når både meg og kjæresten testet negativt før vi begynte å ha ubeskyttet sex? (Har p - stav). Han har hatt andre partnere før, men ikke jeg. Og ingen har hatt andre partnere i perioden vi har vært sammen. Er det da mulig at jeg kan ha klamydia?? På forhånd takk for svar

SVAR

Besvart 14.10.2017 17:03:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle