Hopp til hovedinnholdet

Har alltid hatt regelmessig mens. Nå er det 33 dager siden jeg skulle fått den.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 20 år og har alltid hatt ganske regelmessig menstruansjonssyklus, men nå er det 33 dager siden jeg skulle fått den, og dette har aldri skjedd før! Først trodde jeg mot alle odds at jeg var blitt gravid, etter jeg bare var i badekaret med kjæresten min, men etter en test ble det fort avklart. Sist jeg hadde mensen varte den lengre enn vanlig: 23.-30. september. Jeg skulle fått mensen igjen 29. november, men det skjedde aldri. Det eneste jeg har observert er to blodflekker på størrelse med en ert, og jeg pleier å blø mye.. Kan syklusen min vær forsinket pga eksamensstress? Hvis ja, hvorfor har ikke dette skjedd andre ganger jeg har hatt eksamen? Er det pga mer stress på universitet? Er det pga mitt litt uregelmessige kosthold? Kan det være andre grunner enn stress som forårsaker dette? Burde jeg få time hos legen min? Takk for raskt svar! Begynner å bli ganske bekymra!

SVAR

Besvart 04.12.2017 18:30:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle