Hopp til hovedinnholdet

Ho har blokka meg på snap. Prøve å snakke med ho om det, får ikke svar.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg og ei jente i klassen har størst puppa,vi har ca like.Ho bruke75B,eg bruke 75A-B.Ho e fin,å ho ha veldig fin kropp,skikkelig fin og tynn mage.Ho har det ganske tøft heime og er ganske frekk,ofte mot meg.Eg skjønner at ho har det vanskelig men det går alltid utover meg.Ho har blant anna blokka meg på snap for ingenting.Prøve ofte å snakke med ho om det,men får aldri får svar på korfor.Ka burde eg gjøre?Å så har eg ett til problem,eg føler veldig på kroppspress.Eg er ikkje fornøyd med kroppen min og vil egentlig ikke spise masse mat,men e så gla i mat så klarer ikkje.Eg blei blant anna mobba av guttene i 8.klasse om vekta mi osv.eg ha så lyst på kjæreste men ingen synst eg e fin nok.Eg prøve å vere meg sjøl,d hjelpe ikkje.Eg e ikkje fin og ha bollemage.Så ha eg lyst å ha store puppa,og mamma og bestemor ha jo veldig store, men e redd for at eg arve farmor sine dei e ganske små, men eg ha jo større puppa enn ho no.Kan d hende eg arve små puppa?

SVAR

Besvart 13.12.2017 05:10:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle