Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hvit, tykk og slimete utflod.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har flere spørsmål som jeg gjærne vill ha svar på. 1. jeg er jente 16år, og det kommer noe hvit, tykt og slimete konstant ut av min vagina, og det lukter veldig! hva skal jeg gjøre, hva betyr det? 2. tips til å gå ned i vekt? jeg er 1.67vm høy og veier 60 kilo, men jeg har HELT flate pupper og ikke noe mye rumpe og ikke mye muskler... 3. jeg har helt flate pupper og det ødelegger selvtilliten min helt, og det hjelper vertfall ikke når folk sier "du må bare lære å elske kroppen din". jeg har en kjæreste og han er 18år. og jeg har latt være å hat sex med han (jeg vet han vill) bare fordi jeg ikke har noe pupper og har blitt mobbet på grunn av det i 3år nå.... hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.12.2017 17:30:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle