Hopp til hovedinnholdet

Har hatt influensa/vært syk. Plaget med diaré.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14. Jeg har nesten nettopp vært syk, pluss at jeg fortsatt er litt syk. Jeg fikk influensa dagen før nyttårsaften med påfølgende bronkitt. (Antar vi) og jeg har nesten ikke spist noe siden jeg ikke har hatt matlyst. Jeg har gått ned 2-4 kilo og er egt veldig undervektig nå. Jeg sliter litt til med vekta til vanlig, men det er noe jeg jobber med. Jeg har begynt å spise igjen, men etter noen måltider får jeg akutt diaré. Dette er veldig irriterende og jeg lurer på hvorfor, jeg blir da sulten igjen. Men hva kan jeg gjøre for å stoppe dette? Vil ikke gå ned enda mer bare fordi jeg får diaré. Er det noen forskjellige matretter jeg kan spise for å stoppe dette? Har dere noen tips?

SVAR

Besvart 09.01.2018 22:10:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle