Hopp til hovedinnholdet

Får se lett blåmerker. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år som sliter VELDIG med blåmerker. Vet at dere ikke er leger men kanskje dere kan hjelpe. Jeg har søkt litt opp på nettet der hvor det kom litt om forskjellige sykdommer, dette fikk meg til å bli litt stressa. Mamma vil ikke ta meg med til legen fordi hun sier at ingen ting er galt, som kan være sant, men mange av de andre på skolen tror at jeg blir mishandlet eller driver med selvskading. Spesielt jentene tror dette siden vi er i samme gymgarderobe og sånt. Jeg har flere ganger blitt spurt rett ut av medelever om jeg driver med selvskading, noe som jeg ikke gjør. Mange driver og lager rykter at jeg driver med selvskading, dette blir jeg veldig irritert over. Hva kan det bety at jeg får så lett blåmerker!!

SVAR

Besvart 10.01.2018 20:44:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle