Hopp til hovedinnholdet

Tett nese i 2 uker. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt tett nese nå i 2 uker, hvis ikke mer. Det begynner å bli ganske plagsomt. Det er vanskelig å puste, puster tungt og nesen renner noen ganger og ofte så er nesen bare tett uten at den renner. Jeg nyser noen ganger. Har ikke vondt i halsen, jeg fikk tett nese etter jeg ble frisk av en halsbetennelse (Streptokokker) Jeg går å tenker på at jeg kanskje kan ha en forkjølelse, men er ikke sikker. For når jeg har vært forkjølet før så har jeg hostet og hatt vondt i halsen itillegg til tett nese. Går det ann å være forskjølet uten å hoste å ha vondt i halsen? Tror dere at jeg er forkjølet eller kan det være noe annet? Jeg hoster litt, men den hosten kommer på grunn av at jeg røyker. Jeg er litt bekymret for at jeg ikke blir kvitt tett nese. Mvh Jenta

SVAR

Besvart 24.01.2018 12:51:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle