Hopp til hovedinnholdet

Hvordan gå opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år og jeg er 150 høy og 35kg jeg går i 8ende klasse og jeg skjekke på denne siden her https://www.melk.no/bmi den regnet ut at jeg er undervektig men jeg trodde også at jeg var undervektig fordi alle venna mine sa det til meg så jeg begynte å spise masse men noen ganger så føler jeg at jeg er sulten men jeg vil ikke spise så jeg lurer på hva jeg bør spise i en dag og hvor mange måltider jeg må spise, og jeg vil ha en liste på mat som har massse kalorier tusen takk jeg digger dere!! Jeg har ikke sagt dette til forelderen mine jeg tørr ikke

SVAR

Besvart 28.01.2018 08:48:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle