Hopp til hovedinnholdet

Jeg får vondt når jeg fingrer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... vet ikke helt hvordan jeg skal si dette.. har ikke hatt sex før men har fingret en del. Nå plutselig får jeg kjempe vondt når jeg fingrer, noe jeg ikke fikk før. Skjennes ut som et sår (tapp) rett innenfor inngangen.. så i speilet for ikke så lenge siden at jeg hadde to hvite «klumper» men de er vekke nå. Er et spesielt punkt ved inngangen der «tappen ligger» som gjør vondt. Av og til mer vondt enn andre ganger. Har også litt små blødninger av og til når jeg fingrer. Noe jeg ikke hadde før. Skjennes ut som et punkt som er sårt, en liten tapp eller noe sånn.. veldig ubehagelig. Har lyst til å gå til gynekolog men vet ikke helt. Er litt redd for om det kan være noe farlig. Har også fingret en del når jeg har vært tørr, så lurer på om det kan være grunnen, og at det kan gå over av seg selv..? tusen takk for svar på forhånd:)

SVAR

Besvart 29.01.2018 22:44:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle