Hopp til hovedinnholdet

Løs hud på grunn av slanking

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg gikk i 6. klasse, mistet jeg en god del vekt. Minst 15 kilo. Etter dette vekttapet har jeg fått veldig mye løs hud på magen, armene, halsen, bena, og overalt egentlig. Jeg føler at jeg ikke passer i kroppen min, og skammer meg over all den løse huden. Jeg trener hver dag, og kan kjenne at jeg har mye magemuskler hvis jeg klemmer på magen. Men de er gjemt under ca. 1 cm med hud. Og jeg engster meg veldig for den dagen jeg kommer til å ha sex (ikke at det haster, men uansett), fordi jeg er redd for å bli dømt, og at de tror at jeg er tjukk. Da jeg var 10-11 år, veide jeg rundt 65/70 kilo. Jeg gikk ned til 52, og har vert rundt der siden (++). Hvordan kan man få vekk løs hud? Evt. hvilke treningsøvelser må jeg bruke for å få det vekk?

SVAR

Besvart 15.02.2018 20:09:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle