Hopp til hovedinnholdet

Har vært syk i to uker og er redd for at dette kan ødelegge mensen min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14 år gammel jente som har hvert syk i 2 uker. De siste dagene har jeg ikke spist noe annet en en kjeks til dagen. Det begynner å bli bedre nå da, men jeg har gått ned 3 kilo denne uka pga. det. Jeg er 1.63 høy og veier nå 42 kilo. Det jeg lurer på er om dette kan påvirke eller ødelegge mensen min, om dette kan gjøre at jeg ikke kan få barn i fremtiden og om det på noen måte kan være helsefarlig.

SVAR

Besvart 16.02.2018 20:11:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor har jeg ikke lyst på mat?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange ting i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst. For å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse tingene og finne ut om de påvirker matlysten din.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle