Hopp til hovedinnholdet

Jeg har angst for at jeg er blitt smittet med herpes munnsår.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei På lørdag var jeg på fest og ble ganske full. Jeg traff noen der som jeg begynte å kline med. Etter jeg hadde klinet med han ble jeg dratt til sides av noen andre og de sa «han der har noe i munnviken, jeg tror han har herpes. Du burde passe på» og jeg tenke faen og tenkte at jeg ikke skulle kline noe mer med han. Så ble det litt svart også klina jeg med han igjen og da la jeg merke til at han hadde noe i munnviken. Jeg husker ikke om hvor mye jeg klina med han. Dagen etter hadde jeg så sykt angst. Jeg er livredd for å ha herpes! Leste syntomer og føler at det klødde på leppa dagen etter og føler at jeg kanskje har vært i litt dårlig form. Samtidig har jeg en angstlidelse og alt blir 1000 gang værre i hode mitt, så det kan være innbilning. Og jeg tenker på det her hele tiden, det går ut over livskvaliteten min. Det er 3 dager siden nå og jeg føler jeg ser en veldig liten prikk på leppa som ikke var der i går. Jeg er så redd og han hadde en ny prikk i går er jeg sikker på.

SVAR

Besvart 23.02.2018 10:00:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle