Hopp til hovedinnholdet

Ubehag ved sex. Hva skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det har sæ sånn at nu de siste uken så e det akkurat som om kjeden har hovna opp innvendig, altså at kjeden rett og slett e krympa oppigjønna.. e ubehagelig å stapp opp tampongen når æ har mensen og e ubehagelig under sex.. har gått på p-pilla i 3 måna nu og har et ganske oppegåande sexliv. Veit ikje heilt ka det kan vær.. om det e bivirkninge eller om æ har no kjønnssykdomma(?) har dokker nokka tanka? Og e det sånn at æ burde fer tel legen å prat me de dær?

SVAR

Besvart 13.05.2018 21:52:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle