Hopp til hovedinnholdet

Dårlig ånde..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei
jeg trenger hjelp om noe, jeg går hele tiden og bekymrer meg over at jeg har dårlig ånde, jeg vet at man kan spørr en man stoler på, men problemet mitt er at jeg ikke tørr å spørre om det siden jeg syns det virker flaut!også er jeg en veldig sjenert.
har lest alle slags sider opp hvorfor dårlig ånde opptstår.
jeg spiser med 3timers mellom rom og drikker mye vann og spsier fruk. Pusser tennene 2-3ganger, og tunga, bruker tanntråd og munnskyld, prøvde også SB12, men syns det bare ble værre, siden da kunne jeg må måte kjenne en rar smak i munnen over lang tid. hva skyldes det?
Grunnen til at jeg tror jeg har dårlig ånde er at når jeg srekker ut tunga så langt det går ann så danner det seg ett lyse hvitt belegg bak på tunga, og går nedover bak til halsen. Aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre, hadde ikke dette problemet med at jeg hadde dårlig ånde før, men det siste halv året har jeg hatt problemer med det, skjønner ikke hva det kan komme av? problemet er utrolig slitsomt :/ prøvd det meste, men det virker på folk at jeg har dårlig ånde, og derfor tror jeg det og på grunn av det hvite belegget som kommer helt bak, har prøvd og skrape på det og det lukter jo ikke noe godt. så hvordan kan man unngå at det skal danne belegg bak på tunga? siden det er jo som oftest grunnen til dårlig ånde?

jente 92

SVAR

Besvart 28.02.2009 21:00:38
account_circle