Hopp til hovedinnholdet

Kløe i vagina etter sex.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hadde sex men en gutt for ca to uker siden, dagen etter begynte det å klø i vagina. Kløen utviklet seg og det klør bare mer og mer og svir hvis jeg klør på det. Nå klødde jeg på det og plutselig svulmet de indre kjønnsleppene veldig opp. Utfloden har ikke endret seg. Er dette tegn på klamydia? Hva kan det evt være? Hilsen desperat 17 åring

SVAR

Besvart 16.08.2018 14:05:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Har du plager og vondt etter samleie?

Mange spør ung.no om ulike plager de har fått etter samleie. Noe er vanlig og har sin naturlige forklaring. Annet kan skyldes smitte eller være noe du bør sjekke hos en lege.

 

Les mer
account_circle