Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med litt forskjellige ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sliter med litt forskjellige ting å lurer på om noen av disse tingene har sammenheng? Og om jeg har angst eller lignende? Så jeg tenkte å lage en «liste» der jeg skriver ned hva jeg sliter med: - Kan være meg selv forrang klassen, men tørr ikke å ha presentasjoner foran de - Mye luft i magen - Hodepine ca 2 ganger i uka - Spiser ikke stort mye - Sliter med å sovne på kvelden (ofte ikke før i 4 tiden..) - Overtenker - Veldig stresset over døden - Griner ofte på kvelden, ofte over ting som jeg ikke vet - Ofte veldig rastløs/urolig og vil gjøre noe - Mye muskelsmerter/voksesmerter - Ofte konsentrasjonsvansker i timene - Dårlig selvtillit Ja det er vel dette jeg kommer på

SVAR

Besvart 20.08.2018 08:26:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nervøs før framføringer eller presentasjoner?

Skal du presentere prosjektet ditt foran klassen? Eller er du trukket ut til muntlig eksamen og gruer deg veldig? Slik takler du nervene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle