Hopp til hovedinnholdet

En del av forhuden min sitter på en måte fast på kukhodet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, unnskyld på forhånd for den ekle forklaringen. Jeg tenkte ikke helt over det før det siste året, men en del av forhuden min sitter på en måte fast på kukhodet. Det er på siden, men det har ingen effekt på hvor langt jeg kan dra forhuden tilbake. Bor i utlandet så er ikke sikker på hvem jeg kan gå til, derfor spør jeg dere. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 24.08.2018 15:46:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle