Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli bedre på å spise passe mengde mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente på 16 år som er 178 cm høy og veier 61.5 . kilo. jeg har hatt . mye trøbbel med spising og syntes mat generelt er problematisk. jeg driver aktivt med taekwwondo og konkurerer både innland og utland, og da er det streneg krav pga innveeinger. jeg syntes det er vanskelig å kjenne etter når jeg er sulten, og når jeg er mett, men ønske rå bli bedre på dette, for å unngå oversoisning og sånn. min trener er opptatt at jeg skal spise nok, og heller gå opp muskler, ettersom jeg er høy i min vektklasse, så det eneste presset rundt vekt legger jeg pp meg selv. er det noen tips, for å bli bedre poå å finne ut hvor mye man skal spise? (jeg trener 1-2 økter hver dag bortsett fra lørdag) setter stor pris på svar!

SVAR

Besvart 22.08.2018 15:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tips til deg som er sulten hele tiden

Det er viktig at ungdom spiser nok mat for å kunne vokse og utvikle seg. Vi har råd til deg som ofte føler deg sulten eller aldri er helt mett etter et måltid.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle