Hopp til hovedinnholdet

Får smerter av å smake alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har før tatt et parr slurker med alkohol bare for å smake, og har aldri blitt full. Men hver gang jeg gjør det får jeg veldig vondt akkurat litt over magen under midten til ribbeina. Får vondt dagen etter på og det gjør vondt når jeg tar på det og strekker meg. Har det noe med alkoholen å gjøre eller noe annet? Hvordan kan jeg ungå å få vondt? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 10.10.2018 13:27:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle