Hopp til hovedinnholdet

Er vekta mi normal?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 17 år, 173 høy og veier 76 kg. Jeg holder aktivt på med langrenn, går idrettsfag med toppidrett og trener ca 2 økter hver dag (80% utholdenhet omtrent). Jeg ser verken tjukk eller tynn ut, om man kan si det på den måten og har bredre skuldre. Jeg spiser sunt og variert og lite godteri. Er vekta mi normal? Jeg er frisk osv men tallet skremmer meg..

SVAR

Besvart 16.10.2018 10:52:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Husk å drikke når du trener

Vi har samlet noen råd til hvordan man skal drikke når man trener. Det er generelle råd og anbefalinger som alle må tilpasse etter egne behov.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
account_circle