Hopp til hovedinnholdet

Jeg har så sykt store indre kjønnslepper så de henger utenfor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg har mistet jomfrudommen min. Og var ganske flau i starten. Over kroppen min, nedentil. Jeg har så sykt store indre kjønnslepper så de henger utenfor. Exen min kommenterte det en gang og sa det så ut som en pikk.. har vært sykt flau over de etter det. Er ikke vits å si at det er helt normalt for det vet jeg. Noe tips til hva jeg kan gjøre? Tenker litt på fremtiden, for vil ikke være flau iver kroppen min elns under eller før samleie med andre.

SVAR

Besvart 18.10.2018 19:19:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit i senga

Er du sjenert og redd for å ikke være god nok i senga? Å bli tryggere på deg selv i slike situasjoner, vil gjøre sex til en bedre opplevelse for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle