Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønkser å gå ned i vekt og tenker på mat og trening hele tiden,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Spise 1 skive til frokost ingenting på skolen så spise eg middag så går eg på trening og så spise eg kvelds. Spytter ut maten av og til. Føle eg spise for mye. Har av og til vondt i hodet, og sliter med konsentrasjonen og tenke nesten konstant på mat trene volleyball 4.5 timer. og gym og fysisk aktivitet og helse 2 skole timer hver. Hjelp kan ska eg gjøra. Tør ikkje spise mer. Eg vil nå planen min om å veie 32 kg men problemet er at eg spise for mye og trene for lite. Er 170-171 tror eg. Er det eg holder på med farligt? Vil egentlig ikkje snakke med noen om det for eg har ikkje tiltro til folk . Veier ca 63 kg om ikkje mindre i og med at eg ikkje har veid meg på 1 uke og då veide eg 63.1 og uka før veide eg 64.3 kg. Drikke sjeldent brus og sånt . Drikke Biola zero istedet for vanlig melk for vanlig melk hate eg pluss det er mange kalorier i d og telle kalorier. Og når eg e på skolen/trening så klare eg nesten ikkje å konsentrere meg fordi eg tenke på mat nesten konstant. Har sf

SVAR

Besvart 11.11.2018 14:13:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle