Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for utviklingen min og om jeg fremdeles vil vokse i høyden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er veldig bekymret for utviklingen min. Jeg er lav (167cm) jeg er veldig tynn, har små hender, tynn rundt håndleddet og har liten penis. Jeg lurer på hva årsåken kan være? Pappa er 180cm og mamma er 162cm. Da jeg var yngre spiste jeg forsåvidt nok tror jeg, men det kan være jeg hadde en periode hvor jeg rett og slett fikk i meg for lite. Kan det være årsaken? At jeg rett og slett har ødelagt utviklingen min på grunn av for lite mat i yngre alder? Det ødelegger svært mye av livet mitt. Jeg føler ingen tar meg seriøst. Mange av vennene mine drar på fester og drikker å har det gøy, men jeg tør rett og slett ikke. Jeg føler jeg er så liten at jeg rett og slett ikke passer inn. Sliter veldig psykisk med dette og det er noe som plager meg hele tiden. Har jeg fortsatt tid til å vokse og utvikle meg? Eller er jeg ferdig?

SVAR

Besvart 19.11.2018 20:57:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvor høy kommer jeg til å bli?

Det går ikke an å vite nøyaktig hvor høy du kommer til å bli. Det er allikevel ikke helt tilfeldig. Arv spiller en stor rolle.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle