Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sykt lei av at klær er designet for tynne folk!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skal bare si det rett ut, jeg er så sykt lei av at alle klær er stilt ut og designet for og passe unaturlig tynne folk. Utstillingsdukkene er kjempetynne de og. De bør vise flere mennesker, med forskjellige former, arr, vansker, vekt. Vise verden som den er. Da setter man heller ikke press på ungdom utseendemessig. Rundt denne tiden sliter jeg veldig med å finne ballkjole til skoleballet. Nettopp fordi jeg ikke er den tynneste. (Har bmi på ca 26,6.) Siden ballkjolene er designet for tynnere personer er det flere enn meg som sliter. Hvis du finner en kjole i el blad eller på nettet, er den alltid designet for tynnere folk. Man ser bildet, kjøper kjolen, prøver den, og så passer den ikke og man får ett dårlig selvbilde etterhvert. På ingen måte kritiserer jeg tynne folk, men jeg kritiserer reklamesamfunnet og klessamfunnet og deres idiotiske og unaturlige måter og lansere nye klær og produkter på! De ødelegger ungdommers selvbilde! VIS VERDEN SOM DEN ER, DET ER DET SOM ER BEST!

SVAR

Besvart 29.11.2018 09:44:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle