Hopp til hovedinnholdet

Jeg går rett på sak. Penisen min har oppført seg rart det siste året.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går rett på sak. Penisen min har oppført seg rart det siste året. Når jeg skal trekke ned forhuden ( noe jeg egentlig fint klarer) sitter den øverste delen av forhuden fast. Altså bunnen av glansen. Jeg får forhuden ned, men må sakte gli den ned. Man kan sammenligne det med når man skal ta av teip fra en overflate. Penishodet mitt er også tørt. Hva er det som skjer med penisen min? Ganske sikker på at problemet IKKE er trang forhud. Føles ut som nederste del av glansen har lim på seg. Er ikke sikker på om dere kan hjelpe, er dette noe jeg kan snakke med helsesøster om? Uansett så trenger jeg hjelp. -Takk for meg

SVAR

Besvart 04.12.2018 22:13:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle