Hopp til hovedinnholdet

Selv om jeg spiser mindre og trener mer blir jeg tyngre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trener håndball 3-5 ganger i uka. Jeg føler meg feit og ikke tynn, men jeg er ikke rund. Jeg veier 84-86 kg, men jeg trener så mye og er gjennomsyret, men jeg går bare opp i kilo, og ikke ned. Jeg misliker dettte mye. Er det noe galt med meg? Jeg spiser heller ikke mye. Jeg spiser to brødskiver på skolen, men mat mengden min hjelper ikke for jeg veier bare mer og mer. Selvom jeg spiser mindre og trener enda mer. Hvorfor er det sånn? Hilsen en jente som er feit

SVAR

Besvart 07.12.2018 09:09:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få til smarte endringer i kostholdet?

Hva og hvordan du spiser er et resultat av vaner du har opparbeidet deg gjennom hele livet. Det kan være vanskelig å endre en vane, men denne metoden kan gjøre det både moro og enkelt!

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle