Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med hvit / gul utflod som lukter forferdelig, plis hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, lenge har jeg nå slitet med hvit/gul aktiv utfold som lukter helt forferdelig. Føler også at det lekker ifra underlivet og at jeg må konstant på do. Av og til lekker det helt gjennom trusa og det er veldig ekkelt og ubehagelig.! I tillegg lukter det helt forferdelig der nede! Jeg sliter med å være sosial pga. At jeg er redd for at folk synes jeg lukter vondt. Jeg går mye med jeans og truseinnlegg hver dag i håp om at det ikke skal lukte så ille. Men det hjelper ikke. Det svir også av og til når jeg tisser. (Har vært på kur før for urinveisinfeksjon) Plis hjelp, må bli kvitt all den lukten!!

SVAR

Besvart 05.12.2018 21:06:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle