Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med en del ting. Jeg klarer det ikke lenger!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med en del ting, det er ikke første gangen dette har skjedd, men jeg klarer det ikke lenger, jeg vil ikke oppleve det en gang til, jeg ser etter en utvei, jeg tenke å gjøre det relativt "clean" så jeg lurer på hvilken medisin jeg kan ta for å hjelpe med dette, hvor jeg kan få kjøpt det, og hvor mye jeg trenger. jeg ønsker ikke å høre "du må søke hjelp hos lege/helsesøster etc. det har jeg prøvd.. det gikk ikke så bra... så om det er alt dere har tenkt til å si, bare la være, jeg er bestemt, jeg vil ikke ha hjelp, jeg vil at det skal stoppe, jeg vil bare ikke at moren min skal være nødt til å komme hjem til et blodbad, eller se at jeg henger i skapet, men om jeg er nødt, så gjør jeg det. takk på forhånd, og jeg beklager

SVAR

Besvart 07.12.2018 15:43:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Dårlig samvittighet

Har du gjort noe du angrer på? Skyldfølelse er vond å bære på. Men samvittigheten vår kan også være til god hjelp.

 

Les mer
account_circle