Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde et kraftig fall i alpintbakken og slo/vred skulder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er gutt på 16 år og står mye på alpint. Er temmelig erfaren og liker å kjøre med relativt høy hastighet. (70-100kmh) Har får nå 2 uker siden hatt et ganske kraftig fall (ca. 65-70kmh) og vred / slo min venstre skulder ganske kraftig. Var ikke noe alvorlig fra det jeg følte, og antar at det bare var/er en kraftig forstuelse. Men nå etter 2 uker får jeg ubehaglige "Popp" eller "knekk" i skulderen under bevegelse. Spesielt når jeg beveger den opp og rundt. Noe jeg ikke har hatt før. Har akkurat samme følelsen som når du "popper" eller "knekker" fingrene. altså luftbobler? Skulderen er også vond når jeg beveger den langt bakover, føles litt stivt, klarer ikke å få den like langt bak lengre. Spørsmålet er om jeg skulle ha oppsøkt lege? Siden jeg ikke har gjort dette før, siden jeg antok at dette bare er en forstuelse og "all" smerten er borte, eller om jeg skal vente lengre. Igjen er ikke noe vondt, men ubehagelig popping. Og stiv lengst bak. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 02.02.2019 19:44:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle