Hopp til hovedinnholdet

Er nok søvn, godt kosthold og noen øvelser hver dag nok til å komme i form?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har astma, sliter med vondt i ryggen av og til og er ganske svak og tynn. Jeg har ikke råd til å gå på gym og jeg bruker ofte å miste motivasjon etter noen uker med 2-3 ganger med trening hver uke. Jeg har sluttet med godteri flere måneder siden og holder på med å slutte med porno. Jeg lurer på om det å få nok søvn, spise litt frukt og grønnsaker hver dag, drikke bare vann og melk om hverdagene, gå tur i en time hver dag, gjøre litt push ups, sit ups og andre småøvelser hver dag er en bra måte å komme i god form og bli sterkere og større på. Målet er ikke å bli en bodybuilder, bare å bli sterkere, litt større i kroppen og føle meg bedre.

SVAR

Besvart 13.02.2019 10:24:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle