Hopp til hovedinnholdet

Påvirker kostholdet utviklingen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurte bare på om å ikke spise så mye, og når man faktisk spiser så er det usunt, er bra for puberteten? Jeg skipper ofte frokost fordi jeg ikke liker brød så mye og det er det jeg får til frokost. Jeg klarer bare ikke å spise tørre skiver med ost eller noe annet, og det hjelper ikke med smør. Også på skolen får jeg ikke appetitlig lunsj, så jeg spiser ikke så mye der. Og jeg spiser ofte junkfood, som å gå på butikken å kjøpe sjokolade, kjeks osv. og jeg spiser ofte ute fordi min mamma jobber lenge. Da spiser jeg enten burger, pizza, kinesisk osv. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg er 15, og jeg lurer på hvordan dette påvirker meg, min vekst og min sjanse for hjertesykdommer, diabetes osv? Jeg vet dere ikke kan stille diagnoser, men si hva dere har muligheten til å fortelle meg. Jeg lurer også på om hvorfor penisen min vokser så lite. Den ser ikke så stor ut, og hver gang jeg har målt den de siste 2 månedene så har den vært 14cm-14,5cm. Lurer på om alt dettehar en sammenheng

SVAR

Besvart 25.02.2019 11:20:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
account_circle