Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker bare eldre gutter, liker eldre menn som liksom er 20-25+

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år som bare liker eldre gutter, og jeg tror dette begynner å bli et problem. Jeg liker eldre menn som liksom er 20-25+. Dette kan da bli et problem siden jeg har en lærer som er 30ish, og det er ikke det at han er så sinnsykt fin, men jeg liker bare at han er litt gammel. Bruker også å ha drømmer om han. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men har bare ikke tørt å sagt det til noen, og jeg vet liksom ikke hva jeg kan gjøre for at jeg skal slutte. Hadde vært veldig fint om jeg kunne fått litt tips til hva jeg kan gjøre:))

SVAR

Besvart 22.03.2019 07:01:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle