Hopp til hovedinnholdet

Vært syk i 2 måneder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har vært syk siden 16 april og det blir snart 2 mnd siden, mange leger tror jeg har fått samonella i meg og det har utvikla magesår etter jeg var i klassetur te Polen og Tyskland som var veldig stressans, var for stressa til å gå på do for me kunne og æ holdt meg og æ fekk ikke gått på do. Fastlegen min sendte meg til ultralyd og den var fin Men som sakt sa han at dette e magesår og at æ må ta gastroskopi om ikke lenge...og det er en veldig vanelig og stressans tid for jeg har eksamen og jeg er syk og da for jeg ikke gjort mitt beste og rektor og alle skjønte det så jeg for ikke ta eksamen. Sammedag jeg var til ultralyd på kvelden fekk jeg veldig vondt, klarte så vist og gå fordi det stråla så ut i ryggen og me måtte gå te legevakta, flest sende dem meg ut og sa dette var ikke akutt fordi dem ikke kunne gjøre noe for den hadde fått over tid.... Og æ fekk mer og mere vondt og dem nekta og legge meg inn..men fekk piller... Jeg er veldig redd for gastroskopien, hva skjer da?

SVAR

Besvart 15.06.2019 10:51:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle