Hopp til hovedinnholdet

Har noen måneder snusing skadet helsa?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det var en periode jeg snuste i noen mnd. Jeg holdt det i skjul for familien min da de hadde blitt sykt skuffa. Jeg har sluttet og har vært snusfri i iaf snart 3mnd og kjenner ingen abstinenser. Jeg angrer veldig mye på at jeg startet og har dårlig samvittighet for dette. I tillegg vil jeg kroppen min vell, samt helsa. Kan dere si ca hvor mye dette kan ha skadet kroppen min? Evt munnen? Har ikke vondt og tannkjøttet ser fint ut. Vil kroppen være "skadet" på en måte av det jeg hat fått i meg i de månedene? Eller tror dere at det går fint med både tenner og kropp/helsa mtp hva giftstoffene kan ha gjort? Angrer så mye, og glad jeg har slutta.

SVAR

Besvart 22.08.2019 15:37:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Myter om røyk og snus

"Festrøyking er bare kos", "alle kan slutte hvis de vil", "lovene om snus er for strenge!","Mange røykere lever til de blir 100" Hva er myter og hva er fakta?

 

Les mer
account_circle