Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig tynn og ønsker å legge på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heisann :-)

Jeg er en jente på 16 år, veier 50,3 kg og er 1.78 cm høy. Hele livet har jeg blitt ertet fordi jeg er for tynn, selv nå på vidregående. Jeg vet det ikke er normalt for en som meg å veie så lite, men det ligger til familien, vi har alle høy forbrenning. Mange tror jeg har spise forstyrellse eller sliter phsykisk, men jeg har ingen av delene!

Hvær dag spiser jeg god frokost, havregrynsgrøt med oppkutta banan, lunjen min går over i en boks med salat, apelsin, tomat, solsikke frø, cottage cheese med kanel osv spiser mat når jeg kommer hjem fra skolen og i det hele tatt spiser sunt og bra!

jeg får ikke lov til å trene av treneren som jeg hadde før, hun mente at jeg ikke var i stand til dette, men jeg trener litt på egenhånd bare for å holde kondisjonen og kroppen i from :) jeg bare skjønner ikke hva som er galt med meg? Jeg har for lav BMI til å bli modell, noe jeg har svært lyst til, så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger? Jeg har prøvd masse for å legge på meg, men det går ikke?! Hva skjer med meg? Hva skal jeg egentlig veie? er dette farlig? burde jeg tilsøke lege?

takker for svar, syns dere er helt supre som har laget en sånn side som dette!

SVAR

Besvart 01.06.2009 17:29:28
account_circle