Hopp til hovedinnholdet

Venstre brystet var ømt og hadde en kul inni seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For 2 dager siden merket jeg at den venstre brystet var ømt og hadde en kul inni seg. Jeg har hat vondt i begge brystene før men da har jeg liksom vist at de var i utvikling. Men nå er det ene brystet vondt, også er det ett rødt område rett uttafor bryst vorta. Det gjør ikke vondt hvis jeg presser på sidene men hvis jeg presser rett på bryst vorta og sirkelen rundt brystvorta gjør det veldig vondt. Dette har vart i 2 dager og det røde går ikke bort, heller ikke smerten. Jeg har ikke kjent at det klør eller kommer noe veske. Det er bare rødt rett uttafor bryst vorta og brystet gjør vont. Vil også minne om at jeg er forkjøla også.

SVAR

Besvart 20.09.2019 07:08:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle