Hopp til hovedinnholdet

Er tynn, men har stor rumpe og bryster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hvorfor har jeg store pupper og rumpe jeg er tynn ikke feit men hvordan kan man ha store pupper og være tynn jeg trodde man må være feit for å ha store pupper og jeg er veldig fornøyd med kroppen har store pupper elsker det og rumpe men noen i klassen min sier at man må betale 6000kr når man blir 15 år hvis man har store pupper og perfekte og stor rumpe og han sier at dem fjerner puppene og rumpen har ikke lyst at dem skal bli fjernet jeg elsker å ha store pupper og rumpe det er deilig. Men er det sant og burde jeg kontakte legen fordi puppene ser store ut og rumpa men vil ikke gjøre dem mindre fordi det er deilig følelse når man går men Når jeg trenger så rister dem og det er vondt så jeg putta litt papir inni bh og de hjelper kan jeg begynne med det. Og en i klassen sier at han vil ha sex med meg og jeg har også

SVAR

Besvart 15.10.2019 21:32:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle