Hopp til hovedinnholdet

Jeg har små bryster, hender det at brystene tar pause i utviklingen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er jente på 15 år som sliter veldig med selvtilliten når det kommer til kroppen min, og en av de tingene som hakker ned på selvtilliten min er puppene. Er 15 år og har så små pupper at ingen bher passer, de har jo vokst litt og jeg har vert igjennom den fasen hvor det gjør vondt bare man er litt borti, men nå så kjenner jeg absolutt ingenting. Jeg kan bli slått der og føler ingen ting der lenger, eg redd for at puppene mine er ferdige med og vokse. Lurer bare på om det hender at puppene tar en slags pause i utviklingen og begynner igjenn etter en viss tid? ( begynte forresten å få vondt da jeg var ca.12 år gammel )

SVAR

Besvart 04.11.2019 12:27:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle