Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tykk og vil gå ned i vekt, driver også med selvskading.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 157cm høy og veier 54kg.. Føler det er veldig mye og føler meg også tjukk hele tiden. Har lyst til å gå ned 15kg eller mer. Så har begynt å bare spise litt middag. Altså spiser jeg ikke frokost, lunsj eller kveldsmat. Går på ridning på fritiden og har gym ca 2,5 timer hver uke. Så da trener jeg på en måte 3,5 timer hver uke. Driver også med selvskading pga dette og noen andre ting, og noen ganger har jeg bare lyst til å drepe meg selv..

SVAR

Besvart 21.11.2019 21:48:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle