Hopp til hovedinnholdet

Må begynne med briller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Nå for noen uker siden var jeg innom øyelegen for å få førerkortattest. Til min forbausning fant de ut at jeg må begynne med briller med en styrke på -1.25 Jeg kan egentlig skjønne hvorfor jeg i det hele tatt må bruke briller; Jeg har hatt lange perioder hvor jeg sitter foran pc skjermen og onarerer til porno. Og hvordan dette påvirker synet mitt? Jo du skjønner, for å tenne meg selv pleier jeg å øke intensiteten etterhvert før ¨klimakset¨og jeg anstrenger øynene mine sykt mens jeg sitter og onarerer. Jeg merker øynene mine blir slitne fordi jeg tvinger dem til å være åpne og ikke lukkes og anstrenger dem for mye rett og slett bare for å oppnå ¨høydepunktet¨ og nå må jeg liksom bruke briller resten av mitt liv pga denne usunne livstilen jeg har levd i! Og nei jeg skal ikke ta noe stråle/øyebehandling for å kurere nærsynheten. Jeg bare har det veldig dårlig med meg selv for tiden pga hva jeg har gjort med meg. Hva skal jeg gjøre? Jeg har dårlig selvtillit fra før av og nå, briller!

SVAR

Besvart 26.11.2019 09:53:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lei av å onanere?

Mange skriver til ung.no og mener de onanerer for mye eller synes onaneringen har blitt kjedelig. Her er tipsene.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Dårlig samvittighet

Har du gjort noe du angrer på? Skyldfølelse gjør vondt å bære på. Men samvittigheten vår kan også være til god hjelp.

 

Les mer
account_circle