Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk kyssesyken i høstferien, nå er det desember. Er jeg smitsom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk kyssesyken i slutten av høstferien, og når er det desember. Hadde en veldig svak form for kyssesyken. Så problemet mitt er at jeg har sykt lyst til å møte en gutt, men vil ikke si jeg har hatt kyssesyken og fortsatt kan være smittsom, fordi da føler jeg at han ikke vil møte meg lenger. Har også lest mange steder at man er smittsom i opptil ett år, men det er for lenge for meg å vente. Så det jeg lurer på er, hvordan kan jeg sjekke om jeg fortsatt er smittsom? Hilsen en desperat jente!

SVAR

Besvart 13.12.2019 19:18:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle