Hopp til hovedinnholdet

Jeg ser på meg selv som feit, er det riktig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har et dilemma, og såvidt jeg ser det er det 2 svar som begge er like skremmende. Jeg er en gutt på 20 år, ca. 175 høy og veier rundt 55kg. Jeg synes jeg begynner å bli rett og slett feit, med mangel på andre ord. Syns jeg har skikkelig kulemage, fettet henger over midjen, på brystet og overalt hvor fettet kan henge. Er dette: a) Helt sant, jeg er (mtp. alder, høyde og vekt) på vei til å bli skikkelig feit. eller b) Spiseforstyrrelse, jeg rett og slett ser meg selv helt annerledes enn det jeg faktisk er.

SVAR

Besvart 02.02.2020 19:34:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle