Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått røyk i øynene, er det farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... jeg røykte papir for kødd med en venn og vi fikk begge røyk i øynene.... det svei sykt først så gikk det over etter cirka 5 sekunder så skjedde det 4 ganger etter første ganga vi tenkte ikke mye på det... så kom jeg hjem og hadde vondt i øynene så jeg tok en dusj og det ble litt bedre. Neste dagen våknet jeg og det kjentes rart i høyre øyet. Hva skal jeg gjøre? Kan ikke si i fra til voksen. Trenger tips fra dere. Og jeg vasket øynene 2 timer etter det skjedde. Vil helst ikke få dårlig syn og angrer på at jeg røykte.

SVAR

Besvart 31.01.2020 11:15:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle