Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg har dårlig hukommelse og glemmer ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler litt trang for å få svar på dette. Jeg føler jeg har dårlig hukommelse. Når jeg forlater huset så henter jeg nøkkel og «låser» døra. Legger fra meg nøkkelen igjen, går 2-3 meter så husker jeg ikke om jeg har låst eller ikke, og ofte viser det seg at jeg ikke har låst. Avtaler og tidspunkter blir ofte glemt selvom jeg blir minnet på det timen før. Lekse og oppgave-frister er noe som blir glemt mest av alt, og det er et stort problem for en 10. klassing. Dette er noe som plager meg mye, og som har plage meg så lenge jeg kan huske. Er dette vanlig? Hva anbefales?

SVAR

Besvart 08.02.2020 12:35:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle