Hopp til hovedinnholdet

Jeg er engstelig for å være syk og redd for halskreft.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har di siste ukene følt ubehag i halsen det kjennes ut som slim men det kommer aldri opp jeg merker ingenting når jeg spiser og drikker jeg er redd for og ha kreft i halsen men var hos legen i starten av januar da var alt fint er jeg fortsatt frisk jeg er ikke hes eller ikke noe vondt i ørene bare ubehag i halsen jeg er en veldig frisk person til vanlig men har slitt litt med helseangst Er jeg frisk jeg røyker ikke eller drikker og er ganske sunn jeg har ikke fått halskreft på 2 måneder eller sk nei eller så blir jeg redd

SVAR

Besvart 22.02.2020 20:51:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle