Hopp til hovedinnholdet

Kul i pannen og skjev nese

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har en kul i panna som jeg har hatt i 10 år. Den har aldri gått vekk og jeg mistenker at det har vokst brusk i pannen. Denne kulen har misformet ansiktet mitt fordi den synker den ene siden av fjeset som gjør fjeset mitt asymmetrisk. Dette er noe jeg har vært usikker på lenge og ønsker å fjerne den. Er det mulig å fjerne en slik kul? Spørsmål 2: For 1 år siden spilte jeg håndball og fikk en hard ball i nesen. Vi var hos legevakten og det var ikke noen tegn til brudd, men likevel er nesen min skjev etter denne handlinga, er det noe jeg kan gjøre med dette uten operasjon. Hvis operasjon (i begge tilfeller) er den eneste løsningen, er dette noe jeg vil få dekket av staten? I og med at det har skjedd skader. Eller vil jeg være nødt å betale disse selv? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 05.04.2020 13:13:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle