Hopp til hovedinnholdet

Kan det være noe galt med underlivet mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er redd det er noe galt med underlivet mitt. Den ene indre kjønnsleppa henger utenfor den andre som en klump på en måte og den har litt sån brunlig farge.. Den andre er veldig kort, er dette vanlig? Jeg syntes det er så stygt og jeg har jo snart lyst til å begynne å utforske med gutter men tørr ikke fordi jeg er redd for at de syntes den er stygg eller ekkel! Håper på raskt svar. hilsen stresset jente

SVAR

Besvart 05.04.2020 20:24:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Du kan stille spørsmål på ung.no i påsken

Har du noen bekymringer eller vanskelige følelser, får du alltid svar fra oss. Ung.no svarer også på mange andre tema i påsken.

 

Les mer
account_circle