Hopp til hovedinnholdet

Har lenge hatt vondt i halebeinet, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, helt siden før jul 2019 så har jeg hatt ganske vondt i halebeinet når jeg setter meg på stoler, sofaer og når jeg går. Det er ikke sånn at det gjør sånn skikkelig vondt hele tiden, men jeg kjenner et ubehag. Det er aller vondest når jeg skal sette meg ned. Jeg har ikke mensen eller jeg har heller ikke falt som jeg husker. Jeg driver med dans og der er det ganske viktig at det ikke gjør vondt fordi vi driver ganske mye på gulvet. Styrketrening på skolen er ikke så veldig morsomt å være med på siden jeg får så vondt. F.eks situps, planke o.l. Hva kan dette være?

SVAR

Besvart 06.05.2020 21:58:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg er skadet i idrett! Hva gjør jeg?

Trening er bra, men av og til kan man være så uheldig at man skader seg. Det er viktig å ta hensyn til skadene, for å unngå at det blir verre.

 

Les mer
account_circle