Hopp til hovedinnholdet

Vondt i venstre siden av brystet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Idag fikk jeg veldig vondt venstre side av brystet. Det har skjedd før, men da har smerten gått over så har ikke tenkt over det. Idag skjedde det 2 ganger. Det som skjer er at jeg tar en dyp pust, mens jeg gjør det blåse lungene opp og jeg merker at det begynner å gjøre vondt bak ribbeinene bak venstre pupp. Det føles som om ribbeinene ligger i veien for lungene og at derfor dytter ribbenene ut og da presser jeg på sånn at det gjør vondt. Grunnen til at jeg spør dere er fordi jeg blir litt redd hver gang det skjer. Når jeg trenger å ta en dyp pust, klarer jeg det ikke og da må jeg puste rolig helt til jeg tørr å puste dypt, få litt vondt og vente på at smerten skal gå over. Jeg blir redd når jeg ikke har kontroll over hvordan jeg puster og når dette skjer, mister jeg kontroll. Det varer tilsammen ca 1 min eller mindre ! Har hørt at det kan skje når en puster feil eller ligger på magen på en måte. Skjer ikke alltid med meg. Hadde betydd mye om dere kunne hjulpet meg ❤️ Takk !!

SVAR

Besvart 28.05.2020 21:55:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle