Hopp til hovedinnholdet

Jeg biter negler og vil slutte! Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter ekstremt mye med neglebiting. Jeg aner ikke når jeg startet med det, men det har vart en liten stund. Nå prøver jeg å ikke bite, fordi da får jeg noe fra mamma. Men med en gang en annen negl er lenger enn den andre, så begynner jeg å bite. Plutselig er den helt liten igjen. Jeg har prøvd god negl, men det syntes jeg ikke smaker noe ille. Prøver også å bruke endel negllakk sånn at jeg slipper å se neglene som er ulike, men som oftest tygger jeg av neglelakken ettersom biter av neglakken detter av. Jeg syntes ikke at neglene mine er noe fine når de er korte.. har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? Skal starte På ungdomskolen og vil ha litt fine negler sånn at jeg ikke ser ekkel ut

SVAR

Besvart 16.06.2020 02:55:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle